Kapusta kiszona z marchewką. Baza idealna, a przy okazji samo zdrowie. Przyda się i do bigosu i na surówkę. Kapusta kiszona jest według sprawdzonych, starych zasad Babci Krysi. Kapusta i marchewka pochodzą oczywiście z ekologicznych upraw.
Skladniki: kapusta kwaszona. 94o (kapusta
biała, sól), marchew, woda, cukier, sól.
Wartość energetyczna 100g 163kj/ 39kcal
Wartość odżywcza na 100g: tuszez 0,0g
w tym kwasy thuszczowe nasycone: 0,Ug)
weglowodany 6,3g (w tym cukry 0,3g), białko
1,4g Sol 198
Najlepiej spožyć przed: datai oznaczerne
parti produkeyjnej na etykiecie. ProdukE
pasteryzowany. Przechowywać w
Lemperaturze pokojowej w miejseu
Zacienio onym. Po otwarciu
przechowywac
w lodówce do 48 godzin.
Masa netto po odcieku: 6408